Vårt team

Karin Cakste

Group CFO
karin.cakste@infranode.se
+46 70 519 87 87

Karin är Group CFO för Infranode och har över 20 års erfarenhet från olika chefsbefattningar inom finans och private equity och har de senaste åren fokuserat alltmer på hållbara investeringar.

Hon började på Infranode 2023. Karin ingår i Infranodes ledningsgrupp och har förutom finansfunktionen fokus på att driva Infranodes tillväxtresa samt stödja övriga affärsfunktioner.

Innan Infranode arbetade Karin inom Private Equity som CFO på Summa Equity där hon ingick i ledningsgruppen och byggde upp finansfunktionen, samt var CEO för den reglerade AIF-förvaltaren. Dessförinnan var hon CFO på Litorina. Hon har deltagit i kapitalanskaffning både på Summa Equity och hos Litorina.
Förutom erfarenheterna från Private Equity har Karin arbetat hos PwC både som revisor och som managementkonsult och även varit Finance Manager och CFO.

Karin har en MSc i Business Administration, med inriktning mot Redovisning och Finansiering från Stockholm School of Economics. Hon har svenska som modersmål och talar flytande engelska.