Vårt team

Johan Medin

Investment Director
johan.medin@infranode.se
+46 73 867 30 76

Johan är Investment Director och kom till Infranode 2017. Han har sammanlagt över fem års erfarenhet av arbete med M&A-transaktioner.

På Infranode arbetar Johan främst med transaktioner inom social infrastruktur och var med i det team som hanterade förvärvet av Omsorgsbolig.Han var också en del av teamet bakom förvärvet av Oslofjord Varme. Förutom det transaktionsrelaterade arbetet är han också delaktig i företagets satsningar på att skapa affärer inom området social infrastruktur.

Innan Johan började på Infranode arbetade han i tre år med Investment Banking på Nordea i Stockholm, där han deltog i ett antal M&A-transaktioner och börsintroduktioner inom olika branscher.

Johan innehar en masterexamen i ekonomi och juridik från Handelshögskolan i Göteborg. Under sina studieår arbetade han deltid på Sjätte AP-fonden i Göteborg och har även erfarenhet från internships inom Investment Banking på Barclays i London samt Carnegie i Stockholm. Han har även studerat en utbytestermin vid Bocconiuniversitetet i Milano. Han har svenska som modersmål och talar engelska flytande.