Vårt team

Diana Sepúlveda

Investment Consultant
diana.sepulveda(at)infranode.se

Diana jobbar som Investment Consultant på Infranode och är baserad i Oslo. Hon har 15 års internationell erfarenhet av finansiell rådgivning, investeringar och lånefinansiering inom infrastruktursektorn.

Innan hon flyttade till Oslo var hon Senior Underwriter i infrastrukturteamet vid det Zürich-baserade återförsäkringsbolaget Swiss Re, där hon arbetade med underwriting för strukturerade lånefinansieringar inom infrastruktur. Mellan 2009 och 2011 arbetade Diana som konsult åt Balfour Beatty Capitals kapitalförvaltningsteam i London, där hon var inblandad i förvärv av flera tillgångar inom elöverföring i offshoresektorn i Storbritannien.

Mellan 2006 och 2009 var hon Vice President i infrastrukturteamet hos obligationsförsäkringsbolaget FSA där hon var arbetade med finansiering av flera större OPS-projekt inom transport- och energisektorn. Dessförinnan arbetade Diana på Deloittes avdelning för projektfinansiering i London. 2000 började hon sin karriär inom infrastrukturfinansiering på Central Banco Investimento i Portugal.

Diana har en masterexamen från Portos universitet. Därefter studerade hon även MBA-programmet vid London Business School. Hon har portugisiska som modersmål, är flytande i engelska och franska och har goda kunskaper i spanska.